Dieet op maat

Een op maat gemaakt dieet bij Gezond & JIJ

Dieet na dieet geprobeerd en nog steeds niet het resultaat wat je wenst? Je bent niet de enige. Duizenden mensen in Nederland worstelen met diëten. Het zijn er ook zoveel: een dieet mét shakes, een dieet zonder shakes, diëten mét maaltijdvervangers, diëten zonder maaltijdvervangers. Niet gek dat je dan misschien door de bomen het bos niet meer ziet. Als ervaren en gediplomeerd gewichtsconsulente help ik (Maria) je vanuit mijn praktijk in Doetinchem (Gelderland) bij het kiezen van het dieet wat het beste bij je past zodat je gaat afvallen, maar vooral ook op je ideale streefgewicht blijft!

Hét dieet bestaat niet

Misschien heb je alle bekende diëten inmiddels wel geprobeerd. De één hielp je misschien wél succesvol met afvallen, de andere wellicht niet. Toch heb je niet het gewenste resultaat weten te bereiken. Of weten te behouden. Anders zou je immers niet mijn website over afvallen en gewichtsbeheersing bezoeken. Toch?

Ik wil je dan ook graag iets zeggen: “Hét perfecte dieet bestaat niet!”

We zijn namelijk allemaal anders. Jouw lichaam werkt anders dan het mijne. De ene persoon gedijt erg goed met shakes of maaltijdvervangers, de ander juist niet. Er kan dan ook niet 1 vast omlijnd dieet zijn wat voor iedereen werkt. Ja, je kunt met een dieet misschien afvallen. Maar als het dieet niet voor langere tijd vol te houden is kun je nooit op je ideale gezonde gewicht blijven. Er moet een goede balans zijn. Een gezonde balans. En daar help ik je dus graag bij. Bij het vinden van die balans. Bij het vinden van het juiste dieet voor jou. En vooral ook met het volhouden van je dieet en je gezonde(re) levensstijl.

Een op maat gemaakt dieet

Voeding van het Cambridge Weight Plan

Leefstijl en stabilisatie van je gewicht

Op jou afgestemd dieet

De enige manier om dus effectief af te vallen en de verloren kilo’s er af te houden is door te diëten volgens het ideale dieet voor jou persoonlijk. Een voedingsschema wat naadloos bij je aansluit en waar een goede balans is tussen voeding en verbranding. Gezond & JIJ helpt je bij het samenstellen van hét perfecte dieet voor jou en begeleidt je – ook na het behalen van je ideale gezonde gewicht dus – van begin tot eind.
Je kunt bij mij terecht voor:

  • een dieet met shakes
  • een dieet met maaltijdvervangers
  • een dieet zonder shakes
  • een dieet zonder maaltijdvervangers

Heb je voorkeur om af te vallen middels een dieet met shakes en/of maaltijdvervangers? Dan gaan we samen aan de slag met het Cambridge Weight Plan. Middels een op jou afgestemd plan (we kijken waar jij instapt) werken we toe naar je ideale gezonde gewicht en ook na het bereiken van je gewenste streefgewicht bied ik je hulp en ondersteuning.

Liever afvallen zonder maaltijdvervangers en/of shakes? Dan werken we o.a. samen aan het aanleren van een gezond voedingspatroon, stel ik een persoonlijk weekmenu voor je samen en is mijn mentale ondersteuning vooral gericht op motivatie en zelfvertrouwen. Juist op de moeilijke momenten ben ik er voor je, want dat zijn de momenten waarop een dieet volgen het aller moeilijkst is.

Is het dan nu eindelijk tijd voor je om voorgoed gedag te zeggen tegen overtollig lichaamsgewicht? Neem snel vrijblijvend contact met me op. Vanuit mijn praktijk in Doetinchem (Achterhoek, Gelderland) sta ik voor je klaar om je te helpen met afvallen, je streefgewicht te bereiken, maar vooral: je ideale gezonde gewicht te behouden!

Gericht dieet

Diëten met hulp van een gediplomeerd voedingsconsulent

In je eentje proberen af te vallen (al dan niet met een dieet) kan knap lastig zijn. Misschien lukt het je prima om op eigen kracht je gewenste streefgewicht te bereiken. Maar dan gebeurt er bijvoorbeeld iets in je leven. Op je werk. In de relatie. Met familie of je vrienden/vriendinnen. En val je terug. De discipline is weg. Het is maar moeilijk om je dieet vol te houden. Voor je het weet zijn de overtollige kilo’s er weer net zo hard aangekomen als dat ze er af vlogen.

Herkenbaar? Ook hierin ben je dan weer niet de enige. Heel veel mensen die willen afvallen en een dieet volgen krijgen te maken met het zogenaamde JoJo-effect. Juist daarom is het goed om een dieet te volgen met behulp van een professional. Omdat een voedingsconsulente als ik precies weet waar de valkuilen liggen en hoe we ze kunnen voorkomen. Daarom help ik je niet alleen graag met afvallen, maar bied ik je ook m’n hulp aan nadat je je ideale gezonde gewicht hebt verkregen. Zodat je voorgoed vaarwel kunt zeggen tegen het bekende jojo-effect.