Cambridge Weight Plan met Gezond & JIJ

Het Cambridge Weight Plan. Als je al talloze diëten hebt geprobeerd zonder blijvend resultaat, is dit hét dieet wat een einde zal maken aan het eeuwige gevecht tegen de overtollige kilo’s. Het Cambridge dieet is in tegenstelling tot veel andere diëten geen algemeen dieet, maar een flexibel stappenplan (je kunt bij verschillende stappen instappen) wat je gaat helpen om nu eindelijk eens je ideale gezonde gewicht te bereiken én te behouden. Vanuit mijn gewichtsconsulente praktijk in Doetinchem (Gelderland) help ik je er als gecertificeerd gewichtsconsulente er graag bij!

Onderdeel van het Cambridge Weight Plan

Cambridge Weight Plan Stappenplan

Het Stappenplan is flexibel en helpt jou op een manier die het beste past bij jouw leefstijl. Maatwerk dus.

Bekijk het filmpje maar eens!

Het Cambridge Weight Plan

Het Cambridgde Weight Plan is een begrip in de wereld. Alleen in Nederland al vallen ieder jaar meer dan 100.000 mannen en vrouwen succesvol af middels het Cambridge dieet. De reden dat het dieet zo succesvol en effectief is, is simpel: afhankelijk van jouw situatie kun je op verschillende stappen instappen.
Ieder mens is anders. Ieder lichaam werkt anders. En dat is ook direct de reden waarom heel veel diëten niet (of niet blijvend) het gewenste resultaat opleveren. Ze zijn namelijk vaak te algemeen. Of moeilijk vol te houden op de langere termijn. Het Cambridge Weight Plan werkt volgens een stappenplan waar stap voor stap productgroepen worden toegevoegd. Je leert dat gezond en lekker eten prima samen gaan en gaat met mij als gewichtsconsulent aan de slag om deze gezonde levensstijl als ‘vanzelf’ te integreren in je leven.

Cambridge Weight Plan maaltijden

De eerste stap in het Cambridge dieet is voor iedereen hetzelfde. We beginnen met een intakegesprek. Aan de hand van dit gesprek maken we vervolgens de keuze bij welke stap van het 7 stappenplan jij gaat instappen. Samen kijken we welke maaltijdvervanger het beste bij je aansluit.

Voeding van het Cambridge Weight Plan

Leefstijl en stabilisatie van je gewicht

Je hebt bij het Cambridge dieet keuze uit de volgende maaltijdvervangers: Shakes, Soepen, Repen,Pappen ,Warme maaltijden, Smoothies, Extra’s. Deze producten zijn exclusief bij mij in de praktijk in Doetinchem verkrijgbaar. Je zal ze dus niet in de winkel of via het internet vinden. De gemiddelde prijs per product bedraagt € 2,55. Tijdens het afvallen is de begeleiding gratis.

Cambridge Weight Plan maaltijden

Alrternatieve voeding

Gezond & JIJ

Cambridge dieet in Doetinchem

Sinds 2011 help ik mensen met afvallen, voedingsadvies en gewichtsbeheersing vanuit mijn praktijk in Doetinchem (Achterhoek, Gelderland). Dit doe ik middels het Cambridge Weight Plan, maar ook zonder hulp van maaltijdvervangers. Centraal bij mijn coaching staat een persoonlijke aanpak. Wat voor de één wél werkt, hoeft niet voor de ander te werken. Daarom ga ik altijd samen met jou op zoek naar de beste methode voor jou om voorgoed af te rekenen met die overtollige kilo’s.
Stop daarom vandaag nog met de oneerlijke strijd tegen overgewicht en laat mij je helpen je ideale gezonde gewicht te bereiken. Én te behouden. Want dat is uiteindelijk het belangrijkste natuurlijk. Vraag via het online formulier vrijblijvend meer informatie aan over mij en mijn diensten of bezoek mijn praktijk op de Koperen Kees 11 in Doetinchem!

De weg naar een gezondere levensstijl

Diëten en afvallen is meer dan gezond eten en een goede balans tussen voeding en beweging. Mindset is een belangrijk onderdeel van het Cambridge Weight Plan. Zeker als je zelf al eerder verschillende diëten hebt geprobeerd weet je dat het volgen van een dieet knap lastig kan zijn. Sommige diëten zijn erg moeilijk om te volgen en andere diëten zorgen voor het bekende JoJo-effect zodra je stopt met het dieet. Vaak is het ook erg moeilijk om je aan je dieet vast te houden wanneer er een verandering plaatsvindt in je leven. De weggewerkte kilo’s vliegen er dan in een mum van tijd weer aan en al je werk blijkt dan voor niets te zijn geweest.

Juist daarom is mindset een belangrijk onderdeel van het Cambridge dieet. Omdat je niet alleen wilt afvallen, maar vooral ook op je ideale gezonde gewicht wilt blijven. Dit kan alleen met de juiste mindset en ik help je er als coach graag bij om deze te verkrijgen. Samen gaan we er voor zorgen dat je leven – in de goede zin van het woord – permanent zal veranderen.