Afslanken in Doetinchem

Afslanken is iets wat iedereen weleens heeft gewild in zijn of haar leven. Je kijkt naar jezelf in de spiegel en denkt: ‘PFF, ik moet de nodige pondjes afslanken!’ Alhoewel sommigen hier rigoureus in te werk gaan, is de meest gezonde manier om af te slanken niet door dit snel te doen, maar door een afslankprogramma op maat te volgen. Ik (Maria) help je vanuit mijn praktijk in Doetinchem om verantwoord af te slanken.

Afvallen met behulp van gerichte voeding

Verantwoord afslanken!

Niet iedereen heeft zin om een dieet te volgen of  de sportschool in te duiken en wil toch zo snel mogelijk afvallen.

Er bestaan tientallen diëten die je gouden bergen beloven. Vaak werken deze diëten redelijk en raak je ook enkele kilo’s kwijt, maar zodra je stopt vliegen ze er ook weer dubbel zo hard aan.

De juiste manier van afslanken, hoe werkt dat dan?

Hieronder lees je hoe ik je vanuit mijn praktijk in Doetinchem bij ga staan om op een GEZONDE manier af te slanken, zodat de kilo’s er niet alleen af gaan, maar ook af BLIJVEN.

Je moet het wel zelf willen!

Nadenken over afvallen

Hoe slank ik dan wél gezond af?

Gezond afslanken is lastig, maar niet onmogelijk. Samen stellen wij een voedingsplan op waarmee je slanker en vitaler wordt. Je raakt eindelijk die ettelijke pondjes kwijt. Ik help jou gezond af te slanken door een deskundige begeleiding vanuit Doetinchem:

  • Advies en ondersteuning bij afslanken;
  • Het aanleren van een gezond voedingspatroon;
  • Advies bij bewegen en sporten;
  • Mentale ondersteuning voor motivatie en zelfvertrouwen;
  • Een persoonlijk afgestemd voedingsschema;
  • Ondersteuning en bewustwording bij lastige momenten.

Maria Commijs

Over ons afslankprogramma

Het afslankprogramma dat je volgt bij Gezond&JIJ is opgebouwd vanuit het Cambridge Weight Plan – een begrip in de wereld. Dit afslankplan heeft alleen al in Nederland meer dan 100.000 mensen geholpen om gewicht te verliezen.

Ieder lichaam is anders, vanwaar het Cambridge Weight Plan geheel op jou wordt afgestemd. Het afslankprogramma bestaat uit diverse maaltijdvervangers, waaronder shakes, soepen, repen, pappen, warme maaltijden, smoothies én extra’s en zijn exclusief bij mij in Doetinchem te verkrijgen. Door het afslankprogramma in combinatie met mijn coaching te volgen, val je niet te snel maar op een gezonde manier af, waardoor je ook eventueel die lastige centimeters/kilo’s rondom je buik verliest. Dit is toch het probleem waar iedereen bij het afslanken tegenaan loopt.

Direct hulp bij afslanken in Doetinchem

Samen zorgen we dat jij op een gezonde en verantwoorde manier afvalt. Het afslankprogramma richt zich niet op de snelle, korte termijn, maar juist op de lange termijn. Hiermee raak je niet alleen kilo’s kwijt, de centimeters rond je buik en het middenrif kunnen ook minder worden. Wil je meer weten over mijn coaching bij afslanken? Neem contact op en ga het gesprek met me aan!